Açlıkla Mücadele

Açlıkla mücadele eden bir çok insan var. Bu insanlara bağış yaparak, kitap kumbaralarına kitap atarak, giysi kumbaralarına küçülmüş veya giymek istemediğiniz kıyafetleri atabilirsiniz.

Peki, Açlık Neden bir küresel amaçtır?

Dünyada açlık sorununun giderek derinleşmesinin ve bu konudaki endişelerin artmasının en önemli iki nedeni, küresel iklim değişikliğine bağlı olarak artan kuraklık ve bölgesel anlaşmazlıklardan doğan çatışmalardır. Dünyada açlıktan en çok etkilenen halkların dörtte üçü savaşların tahrip ettiği ülkelerin halklarıdır.

Dünyada açlıktan başkada küresel amaçlar var. Örneğin; yoksulluk, iklim eylemi, sudaki yaşam vb. hedeflerde küresel hedeflerdir.

Şimdi sizlere küresel amaçlardan bahsetmek istiyorum. Küresel amaçlar 17 tanedir. Bu amaçlar birleşmiş milletler tarafından 2015’ten 2030 kadar yapılması gereken amaçlardır.

Bu amaçlar daha adil ve güzel bir dünya için belirlenmiştir.

Author
Brooklyn Simmons

Binterdum posuere lorem ipsum dolor. Adipiscing vitae proin sagittis nisl rhoncus mattis rhoncus. Lectus vestibulum mattis ullamcorper velit sed. Facilisis volutpat est velit egestas dui id ornare. Curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales ut eu sem. Venenatis urna cursus

This post has one comment
21 Mar 2024

very nice

Yanıtla
Bir yanıt yazın

Haber Bülteni

Haber bültenimize kayıt olarak en son gelişmelerden haberdar olabilrsiniz.